Laden Activiteiten

« Alle agenda-items

  • Dit event is voorbij.

Sponsorloop Compassion

5 oktober 2018

Item navigatie

De Vogelhorst rent voor onze zendingskinderen in Ecuador!              

Beste ouder(s) en verzorger(s)

Op vrijdag 5 oktober houden we met de leerlingen van De Vogelhorst een sponsorloop. De opbrengst van deze sponsorloop is voor Compassion. Compassion is een internationale organisatie die wereldwijd kinderen bevrijdt uit armoede. Met de Vogelhorst ondersteunen we maandelijks 2 kinderen. Door onze bijdrage kunnen Genesis (7 jaar) en Jonathan (8 jaar) uit Ecuador naar school. Ook gaan ze twee keer in de week naar het project van Compassion. Bij het project leren ze hoe ze zichzelf moeten verzorgen, krijgen ze schone kleren, een maaltijd en horen ze verhalen uit de bijbel.

 Hoe gaan we dit doen?

De kinderen gaan zo hard mogelijk rennen op een uitgezet parcours. De leerlingen hebben 15 minuten de tijd om zo veel mogelijk rondjes te lopen. De kinderen zoeken sponsors voor elk rondje dat zij lopen, zodat elk rondje geld oplevert. Ook kan er gekozen worden voor een vast sponsorbedrag. Groepen 1 t/m 4 rennen ongeveer 100 meter per rondje, de groepen 5 t/m 8 rennen ongeveer 150 meter per rondje.

Eén van die sponsors kunt u zijn, of opa en oma, oom en tante, oppas, de buren, kennissen en

vrienden, noem maar op!

De kinderen gaan hardlopen op verschillende tijden, verdeeld over de dag. Er is die dag geen gym. Het is handig als de kinderen wel hun gymschoenen mee hebben. Bij slecht weer zal de sponsorloop plaats vinden in de gymzaal.

 

Met vriendelijke groet,

Personeel van de Vogelhorst

Gegevens

Datum:
5 oktober 2018
Evenement Categorie: